Siirry suoraan sisältöön

VIHERRAKENTAMINEN

Viherrakennuksessa teemme pohjatyöt valmiiksi esimerkiksi…

…kivetyksiin, muureihin ja terasseihin

…reunakivien asennuksiin

…puille ja pensaille

…perennoille (monivuotiset kasvit)

…siirtonurmelle tai perusnurmikolle

…pihapoluille

…kuntalle

POHJATYÖT

Teen yhteistyötä paikallisten, luotettavien maa- ja rakennusurakoitsijen kanssa. Scillasgarden ei omista koneita, mutta kauttani saa toki isommatkin työt tehtyä. Vihertyöt kannattaa suunnitella hyvin, jotta työt tehdään oikeassa järjestyksessä, eikä tule ikäviä yllätyksiä.

KIVITYÖT

Toteutan itse kevyemmät kivityöt. Hoidan tilaukset, toimituksen kohteelle sekä asennuksen. Ota yhteyttä, mikäli kaipaat apua!

KASVIEN ISTUTUS

Viherrakennuksen viimeinen ja ehkä hauskin vaihe on taimien istutus.
Istutuskuopat kannattaa kaivattaa koneella aina, kun se on mahdollista. Samalla kun kaivuri muutenkin myllertää tontilla, se tekee nopeasti tarvittavan kokoiset kuopat puille, pensaille ja muille puutarhan kasveille. Edellytyksenä tietenkin on, että istutussuunnitelma on tehty jo ennen pihatöiden aloittamista ja kasviryhmien paikat on siten tiedossa.

Koriste- ja hedelmäpuut tuetaan välittömästi istutuksen jälkeen. Tuettu puu kasvaa suorarunkoiseksi ja juurtuu nopeammin.

Kasvien tilaus, toimitus ja istutus hoituu kauttani nopeasti ja vaivattomasti. Voit tilata taimet minulta ja istuttaa ne itse, vaihtoehtoisesti voit tilata istutuspalvelun minulta, mikäli olet epävarma määrästä, taimivälistä ja istutussyvyydestä.