Siirry suoraan sisältöön

Pihakonsultointi

150,00  (sis. alv. 24 %)

Neuvontakäynti sopii parhaiten sinulle, jolla on halua ja osaamista lähteä itse toteuttamaan tarvittavat muutokset, etkä tarvitse digitaalista suunnitelmaa. Konsultoinnin aikana voit kysyä tarkentavia kysymyksiä ja halutessasi tehdä muistiinpanoja. Käymme yhdessä läpi alueet, joihin kaipaat ideoita. Autan mm. kasvien tunnistamisessa, kasvien hoidossa ja ylläpidollisissa asioissa. Voin antaa neuvoja eri materiaaleista ja kustannuksista.

Pihakonsultointi on käytettävissä aikataulusi mukaan. Saatavilla on myös ilta- ja viikonloppuaikoja. Ajan käynnille saat yleensä samalle tai seuraavalle viikolle. Varaa aikaa puolentoista tunnin kestävään kierrokseen omassa puutarhassasi. Kuulostaako tämä hyvältä vaihtoehdolta juuri sinulle? Ota yhteyttä, niin varataan sinulle aika.

KENELLE?

  • Sinulle, joka kaipaat neuvoja tai uusia ideoita pihasi kasveihin tai oleskelualueisiin, mutta et tarvitse digitaalista luonnossuunnitelmaa.
  • Sinulle, joka olet ostanut uuden talon ja vanhan puutarhan. Haluat luoda oman näköisen pihan. Suosittelen, että tutustut ensin rauhassa pihaan ja eri toimintoihin. Miten aurinko liikkuu, missä kaipaat näkösuojaa, oleskelualueiden riittävyys jne. Ethän kiirehdi turhaan puiden kaatamisen kanssa. Vanhat puut ovat arvokkaita ja antavat kivasti varjoa puutarhaan. On hyvä ensin kartoittaa tarpeet ja vasta sen jälkeen tehdä suunnitelma. Näin aloitat oikeasta kohdasta, säästät rahaa ja aikaa sekä vältyt turhilta, hätäisiltä työvaiheilta.
  • Sinulle, joka haluaa toteuttaa itse esim. uuden kukkapenkin ja kaipaat ideoita kasvien valintaan, taimiväleihin, kasviolosuhteisiin.
  • Sinulle, joka kaipaat apua kasvien tunnistamisessa.
  • Sinulle, joka olet aikeissa myydä taloa ja kaipaat ideoita tietyn alueen freesaamiseen.
  • Sinulle, joka et ole tyytyväinen pihaasi, mutta et tiedä mistä aloittaa.
  • Sinulle, joka haluat antaa pihakonsultaation lahjaksi.
  • Sinulle, joiden tarpeet ja käyttötarkoitus on muuttunut.

Käyttäjien ikääntyminen, liian työläs ylläpito.

Mökinomistajat, pihan käyttö on vähentynyt, kaivataan helppohoitoisempaa pihaa.
Puutarhasta innostuneet, halutaan lisää viljelytilaa, mutta mihin?

Käyttötarpeen muutos, halutaan lisää varastotilaa, kasvihuonetta, leikkimökkiä, pihasaunaa, uima-allasta.

Konsultointi saattaa johtaa suoraan puutarhasuunnitelman tilaukseen. Konsukltoinnin aikana asiakas saa uusia näkemyksiä siitä, miltä oma piha voisi näyttää. Mikäli asiakas päättää uusia isompia alueita puutarhassaan ja vaihtaa esim. eri toimintojen paikkoja, tarjoan palveluna digitaalisen luonnostyön tekoa puutarhasta. Tällaisessa tapauksessa on asiakkaan kanssa käyty puutarhasuunnitelman ykkösvaihetta, josta erillistä veloitusta itse konsultoinnista ei enää tule.

Asiakas hankkii joko itse oman tonttinsa asemakaavan kunnalta tai sopimuksen mukaan hankin sen suunnittelutyön alkaessa. Asemakaavan avulla tontille saadaan rajat ja eri rakennuksille paikat, jonka jälkeen varsinainen suunnittelutyön voi aloittaa.

HINTA

1,5 h konsultointikäynti maksaa 150 € (sis. alv). Mikäli kohde sijaitsee Porvoon keskustan ulkopuolella (yli 25 km keskustasta), veloitan myös km kustannukset, 0,70 c/km.
Tarvittaessa toimitan kirjallisen raportin sekä ideakuvat jälkeenpäin, jolsta veloitan 150 €,

Koetko, että tämä voisi olla oikea valinta sinulle, jotta pääsisit alkuun pihatoiveittesi kanssa? Ota yhteyttä, niin varataan sinulle aika.